Головна » 2017 » Грудень » 27 » На роботу для іноземців Польща вводить платні дозволи

На роботу для іноземців Польща вводить платні дозволи

З 2018 року в Польщі набудуть чинності нові правила працевлаштування іноземців, згідно з якими заяви поляків про намір доручити роботу іноземцеві буде замінено платними дозволами на сезонні роботи.

Про це повідомила директор Повітового управління праці в місті Груєц Мазовецького воєводства Мажанна Скочек, – пише “Польське радіо”.

“Період виконання роботи не може перевищувати дев’яти місяців упродовж календарного року і його рахують від дати в’їзду іноземця в Польщу. Оплата за дозвіл становитиме 30 злотих (близько 230 гривень). Процедура дозволів на сезонну роботу діятиме в таких галузях, як землеробство, садівництво, туризм, гастрономія”, – йдеться в повідомленні.

Директор Воєводського управління праці у Варшаві Томаш Серадз вказав, що метою впровадження нових правил є адаптація державних норм до законодавства ЄС.

Він також додав, що на підставі заяви про намір доручити роботу іноземцеві не було відомо, на кого і на яких умовах працював у Польщі громадянин іншої держави. Це ускладнювало перевірку з боку прикордонників і Державної інспекції праці.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-12-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1702

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]