Головна » 2016 » Жовтень » 9 » На території курорту Деренівська Купіль свято винограду та вина

На території курорту Деренівська Купіль свято винограду та вина

Сьогодні на території санаторно-курортного комплексу «Деренівська купіль», що в Нижньому Солотвині Ужгородського району, відбувається яскраве і веселе свято вина і винограду. Організатори приготували для гостей чимало цікавих атракцій.

Найголовніша з них – тематична: головний винороб «Деренівської купелі» Ярослав Мартинчук пропонує всім бажаючим пройти майстер-клас по виробництву закарпатського вина. Процес включає всі стадії: від збору грон на винограднику, вичавлювання – і аж до розливу по діжках. Також гостям розказують про історію і традиції виноробства в нашому краї, демонструють відповідне приладдя. Виступають артисти Закарпатського академічного народного хору, народні пісні співає народний артист України Петро Матій.

Для наймолодших працює дитяча зона від «Буксвіль». Також можна про дегустувати і придбати продукцію вже уславлених виноробів краю Олександра Ковача (дегустаційний зал «Шардоне»), Івана Урсти (господарство «Ursta Wine»), торгівельних марок «Чізай» та «Котнар», скуштувати сири та іншу молочну продукцію селянського господарства «Бараново», пасіки «Медовий дім».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1905

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]