Головна » 2015 » Серпень » 10 » На тренування військових Україна додатково отримає від США півмільярда доларів - Байден

На тренування військових Україна додатково отримає від США півмільярда доларів - Байден

Про це повідомив віце-президент США Джо Байден у листі голові Комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганні Гопко, повідомили УНІАН у прес-службі цього комітету.

Кошти будуть спрямовані на тренувальні програми на Яворівському полігоні для Національної гвардії та Збройних сил України.

Окрім того, Байден підтвердив готовність уряду США надати додатковий кредит у 2 млрд доларів, про який вже було попередньо домовлено у квітні цього року.

Віце-президент США також запевнив, що його країна й надалі зберігатиме режим санкцій проти РФ і робитиме це доти, доки Мінські угоди не будуть повністю імплементовані.

За словами Байдена, уряд США переконуватиме Євросоюз в необхідності подальших санкцій.

«Якщо Росія не виконає свої зобов’язання в рамках цих домовленостей або якщо вдасться до нових військових наступів вздовж лінії конфлікту, Сполучені Штати збільшать ціну, яку Росія платитиме за агресію проти України, - йдеться у листі Байдена. - Наші санкції проти Росії за її дії у Криму також залишатимуться в силі до того часу, поки Росія не припинить окупацію незалежної території України».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
10-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1956

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]