Головна » 2013 » Серпень » 9 » На Виноградівщині «накрили» два підпільні цехи з виробництва горілки

На Виноградівщині «накрили» два підпільні цехи з виробництва горілки

Підпільне виробництво було налагоджено в одному з населених пунктів Виноградівського району. Оперативники виявили 400 пляшок фальсифікованої горілки "Пшенична", майже 1000 літрів спирту та понад 46 тис. марок акцизного податку на алкогольну продукцію. Акцизні марки були виготовлені за допомогою ксероксу.

Також фахівці Міндоходів знайшли близько 30 тис. етикеток та контретикеток з написом "Горілка "Пшенична", 9300 кришок для закупорювання пляшок, а також знаряддя та засоби для нелегального виготовлення фальсифікату.

Горілка була підготовлена для реалізації та упакована в картонно-поліетиленових ящиках.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням ГУ Міндоходів провадиться досудове розслідування.

Заступник начальника головного управління - начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області Ігор Коломійцев відзначає: «Ліквідація тіньового ринку алкогольної продукції залишається пріоритетним завданням, що стоїть перед податковою міліцією. Так, у поточному році вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 3 млн. грн., із них понад 1 млн. грн. алкогольного фальсифікату. Припинено діяльність 2 підпільних алкогольних цехів на території області».



За матеріалами: Новини сьогодні
09-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11357

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]