Головна » 2019 » Березень » 11 » На Закарпатті американська компанія відкриває завод електроніки

На Закарпатті американська компанія відкриває завод електроніки

  Американська компанія відкриває на Закарпатті завод електроніки

Американська компанія Jabil Circuit запускає під Ужгородом завод із контактної збірки електроніки відомих світових брендів. Це вже друге таке її підприємство.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, на заводі в селі Розівка біля Ужгороду складатимуть мобільні телефони, медіаплеєри та комп’ютерну техніку для експорту в ЄС. Йдеться про електроніку для брендів Nespresso, Ceragon, Sagemcom, SIAE Microelettronica, DUCATI Energia, SIT і TeleTec. Jabil Circuit входить до трійки світових лідерів серед компаній із контактної збірки, має понад 100 заводів у 26 країнах, співпрацює з понад 300 компаніями.

Нагадаємо, перший завод Jabil під Ужгородом був відкритий в 2007 році, і за цей час випустив понад 110 млн одиниць електроніки, в тому числі 17,5 млн мобільних телефонів та більш 50 млн збірок для них. Також на заводі виробляються медіаплеєри Dune HD.

Тим часом, за останні три роки в Україні відкрилися понад півсотні заводів. Так, у 2017 році у Львівській області відкрилися нові потужності заводу «Електроконтакт Україна» компанії Nexans. Також зростає обсяг іноземних інвестицій в нашу країну.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1496

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]