Головна » 2015 » Вересень » 4 » На Закарпатті день фізкультури та спорту відзначатимуть масштабно

На Закарпатті день фізкультури та спорту відзначатимуть масштабно

Весь спортивний актив краю організовує “Фестиваль спорту” приурочений до Дня фізичної культури та спорту.

Впродовж цілого дня діятиме розташоване спортивне містечко, де кожна федерація та фізкультурно-спортивне товариство представить свій вид через показові виступи та майстер-класи. 

Традиційно день фізкультури та спорту відзначають в другу суботу вересня. Проте урочистості з нагоди свята розпочнуться ще в п‘ятницю, 11 вересня, – повідомляють в Управлінні молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Від самого ранку на площі Народній готуватиметься масштабна подія – спортивний фестиваль або ж ярмарок спорту.

Спортивні федерації та організації презентуватимуть свої види діяльності через показові виступи та агітаційні намети, де кожен зможе ознайомитись зі специфікою даного виду спорту. Також, передбачаються різноманітні змагання та турніри.

Для цього, з самого ранку планують перекрити певні зони дорожнього руху. Початок фестивалю – о 9:00. Забезпечити явку молодих спортсменів, які можуть продемонструвати свої здібності та популяризувати вид спорту – таке завдання напередодні дали очільникам спортивних федерацій та шкіл.

Яскраві кольори, вражаючі спортивні досягнення, атрибутика обласних Федерацій – готується масштабне та видовищне спортивне дійство, на яке запрошуються жителі Закарпаття.

Окрім показових виступів, близько 12 години очікується урочиста частина, на якій визначать найперспективніших спортсменів області з метою стимулювання подальшої успішної підготовки та виступів у державних та міжнародних змаганнях.

Матеріальна винагорода кращим спортсменам видаватиметься впродовж трьох днів, – зазначають в управлінні молоді та спорту. Також, до дня фізичної культури та спорту редакція спортивних програм ЗОДТРК «Тиса-1» разом з Управлінням молоді і спорту Закарпатської ОДА організовує фото-проект «Спорт твого міста».

Долучитись до фото-проекту може кожен, надіславши фотографії спортивної тематики на електронну скриньку prosport.tv1@gmail.com.

Фото-виставка буде організована в рамках заходу «Ярмарок Спорту». Найкращі світлини організатори планують виставити на благодійний аукціон.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні

Attachments: Картинка 1
04-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1926

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]