Головна » 2013 » Квітень » 25 » На Закарпатті хочуть створити єдину мережу молодіжних організацій

На Закарпатті хочуть створити єдину мережу молодіжних організацій

Про це повідомили сьогодні, 25 квітня, під час конференції молодіжних громадських організацій Закарпаття, яку організувала Комісія з молодіжних ініціатив Громадської ради при Закарпатській ОДА.

У заході взяли участь представники 15 організацій (близько 30 учасників) та представники влади.

Молоді активісти вирішили звернутися до органів місцевого самоврядування з пропозицією підтримати молодіжний рух в краї.

Однією з найважливіших ініціатив стала ідея щодо створення мережі молодіжних громадських рад в районах та районних центрах. Це дасть можливість створити конструктивну співпрацю і реалізовувати успішні проекти, залучаючи до них всю громадськість краю.

«На Закарпатті є чимало молодіжних громадських організацій не тільки в Ужгороді, але і в більш віддалених куточках нашої області. І те, що про їх діяльність не завжди знає широке коло громадськості не завжди означає, що вони не функціонують. Наше завдання – допомогти їм реалізувати свої проекти і вийти з ними на більш високий рівень», - заявив Денис Ман, голова Комісії з питань молодіжних ініціатив Громадської ради при Закарпатській ОДА.



За матеріалами: Новини сьогодні
25-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11408

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]