Головна » 2016 » Червень » 13 » На Закарпатті китайці хочуть побудувати сміттєпереробний завод

На Закарпатті китайці хочуть побудувати сміттєпереробний завод

Китайська компанія China Western Power Industrial Co. готова побудувати сміттєпереробний завод і щоденно приймати по 400 тонн твердих побутових відходів, які перероблятимуться в електроенергію, не завдаючи при цьому шкоди навколишньому середовищу.

У травні представниками влади Закарпаття зустрічалися з керівництвом компанії й попередньо обговорили принципи співпраці, – повідомляють у Закарпатській ОДА. Компанія об’їздила багато областей України зі своїм інвестиційним проектом, але вирішила зупинитися на Закарпатті. Зараз підшуковують відповідну земельну ділянку.

Запуск заводу зможе вирішити проблему сміття на Закарпатті, яку ніхто не вирішує десятиліття. Принципово те, що завод перероблятиме не тільки свіжі відходи, але й сміття зі звалищ по всій області, яке збиралося там багато років. Зараз на Закарпатті є 79 тільки зареєстрованих полігонів з відходами, а скільки стихійних, ніхто не знає. Завод здатен переробити все це сміття, а через 30 років експлуатації фірма готова безкоштовно передати його органам місцевої влади.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1888

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]