Головна » 2016 » Лютий » 29 » На Закарпатті Москаль "зустрів" Януковича

На Закарпатті Москаль "зустрів" Януковича

Під час робочої поїздки по прикордонному Берегівському районі (Закарпатська область) на кухні територіального центру в селі Вари Берегівського району висів плакат із зображенням екс-президент Віктора Януковича. Про це 28 лютого повідомив губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль.

"Несподівано зустрів Віктора Федоровича під час робочої поїздки по прикордонному Берегівському районі на Закарпатті. Ні в Києві, ні на Буковині, ні навіть на Луганщині не бачив його світлого образу останні два роки, а тут за кілька кілометрів від Євросоюзу – на тобі!" – написав Москаль на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, "в міру відфотошоплений, глибоко замислений, з модною зачіскою Віктор Федорович споглядав навколишню дійсність зі стіни на кухні територіального центру в селі Вари Берегівського району".

"Календар за 2010 рік, всім пам'ятна президентська кампанія. Така переконлива перемога, такі райдужні перспективи! А закінчилося все тим, що зараз Віктор Федорович прикриває своїм неповторним ликом потріскану плитку і штукатурку на кухні", – додав він.

Нагадаємо, Янукович посів перше місце в рейтингу найбільших корупціонерів планети.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11038

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]