Головна » 2012 » Листопад » 5 » На Закарпатті оголошено штормове попередження

На Закарпатті оголошено штормове попередження


У Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, грози, посилення вітру при грозі 15-20 м/с, на високогір'ї 35-40 м/с.

Також, як повідомляє прес-служба Територіального управління МНС у Закарпатській області, 5-6 листопада на річках області відбуватиметься підвищення рівнів води на притоках та Верхній Тисі на 0,5-1,5 м; на річці Тиса, ділянці Тячів-Вилок, у нижніх течіях річок Боржава та Латориця 1,0-2,0.
Всі підрозділи Територіального управління МНС приведені у режим постійної готовності. Узгоджений комплекс заходів, спрямованих на попередження негативних наслідків стихії. Зокрема, у підрозділах організована підготовка інженерної та спеціальної техніки, пересувних електростанцій, пунктів управління, життєзабезпечення та обігріву для забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.
«Для забезпечення своєчасного реагування при виникненні аварій, інших надзвичайних подій внаслідок ускладнення погодних умов, постійно підтримується тісна взаємодія з місцевими органами влади і організовано взаємодію зі службами цивільного захисту та відомчими диспетчерськими службами», - йдеться у повідомленні.



За матеріалами: Новини сьогодні
05-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11467

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]