Головна » 2017 » Серпень » 4 » На Закарпатті податківці затримали дві вантажівки з майже 50 тоннами незаконно виготовленого дизельного палива

На Закарпатті податківці затримали дві вантажівки з майже 50 тоннами незаконно виготовленого дизельного палива

У Закарпатській області співробітники податкової міліції затримали дві вантажівки, в яких перевозили майже 50 тонн незаконно виготовленого дизельного палива.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби.

У ході операції "Акциз-2017" і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК, було встановлено, що на території області незаконно зберігається і перевозиться з метою подальшої реалізації партія незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Податківці на Житомирщині припинили роботу нелегальної АЗС: вилучено палива більш ніж на мільйон гривень. ФОТОрепортаж

Унаслідок оглядів двох вантажівок DAF із цистернами були виявлені й вилучені 48,8 тонни дизельного палива. Також вилучено обидві вантажівки. Загальна вартість вилученого становить два мільйони гривень.
Зараз розслідування кримінального провадження триває.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1618

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]