Головна » 2015 » Листопад » 25 » На Закарпатті рятувальники відпомпували воду з усіх постраждалих від повені будинків

На Закарпатті рятувальники відпомпували воду з усіх постраждалих від повені будинків

Рятувальники відкачали воду з усіх житлових будинків, які постраждали від повені в Закарпатській області. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Рятувальні підрозділи протягом вчорашнього дня і ночі продовжували роботи з ліквідації наслідків паводку. Станом на середу відкачано воду з усіх житлових будинків, які були підтоплені в гірських районах за суботу і неділю. Спеціально створені комісії підраховують завдані стихією збитки", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з сьогоднішнього ранку на всіх річках Закарпаття почався спад води. У ніч проти 25 листопада близько 2-ї години повенева хвиля на Тисі дійшла до Чопа. Вода піднялася до максимальної позначки в 7 м 20 см, проте тут вже минулося без підтоплень або інших суттєвих наслідків. Сьогодні вранці на Тисі в районі Чопа почався спад рівня води, о 10.30 він становить 20 см. Отже, остання хвиля повені пройшла Закарпаття і пішла на територію Угорщини.

У Закарпатській області гідрометцентр оголосив штормове попередження з приводу різкої зміни погоди.

У Закарпатському гідрометцентрі повідомили, що 25 листопада на рівнинній та передгірній частині території Закарпатської області та по місту Ужгороду очікуються тумани з видимістю 200-500 м, подекуди 50-100 м.

"Місцями слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця", - додали в гідрометцентрі. З огляду на погані погодні умови відділ управління превентивної діяльності Національної поліції в Закарпатській області звернувся до водіїв із проханням подбати про безпеку дорожнього руху на автошляхах краю.

Нагадаємо, орієнтовна сума збитків від повені в Закарпатській області перевищує 2 млрд грн.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1997

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]