Головна » 2016 » Травень » 25 » На Закарпаття Москаль обіцяє не пустити сепаратистів із "ЗУБРа"

На Закарпаття Москаль обіцяє не пустити сепаратистів із "ЗУБРа"

  Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що обласні правоохоронні органи готові до появи "українофобів" із "ЗУБРа" ("За Україну, Бєларусь, Росію") на чолі з екс-нардепом Оленою Мазур.

Відповідну заяву опублікувала прес-служба голови ОДА.

"У найближчі дні в Ужгород планує приїхати якась Олена Мазур, голова громадського об'єднання "За Україну, Бєларусь, Росію" (ЗУБР), яка хоче побудувати свою організацію на рівні Закарпаття. Як тільки Мазур з'явиться в регіоні, нею займеться СБУ. Я доручив обласному управління спецслужби вжити найжорсткіших передбачених законодавством заходів як до Мазур, так і до місцевої "еліти", яка захоче пограти на Закарпатті в "русскій мір", - заявив Москаль.

За його словами, він також звернувся до Мін'юсту з проханням зняти з реєстрації ГО "ЗУБР" за відверто антиукраїнську діяльність.

Нагадаємо, в березні Москаль попереджав, що проросійські депутати Європарламенту готують на Закарпатті провокацію. За даними губернатора, наприкінці березня або на початку квітня на Закарпатті з подачі Росії планується якесь виїзне засідання проросійських депутатів Європарламенту від Угорщини, Франції, Німеччини та, можливо, інших країн (загальною чисельністю близько 5 чоловік). Привід - дослідження питання "забезпечення прав русинів". 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1768

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]