Головна » 2018 » Травень » 9 » На заходах до Дня перемоги МВС відзвітували про інциденти та затриманих

На заходах до Дня перемоги МВС відзвітували про інциденти та затриманих

Основні порушення – це використання забороненої символіки

Грубих порушень громадської безпеки та правопорядку за станом на 12:00 середи, 9 травня, не зафіксовано. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає прес-служба МВС.

"Станом на 12:00 у всіх регіонах держави триває близько 1250 заходів, участь в яких беруть понад 365 000 осіб. Грубих порушень громадської безпеки і порядку не зафіксовано", – запевнив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Він зазначив, що мали місце певні інциденти.

"Відносно десяти осіб складено адмінпротоколи за ст. 173-3 КУпАП (виготовлення і пропаганда георгіївської стрічки). Крім того, до органів поліції доставлено 14 осіб за правопорушення, пов'язані з використанням забороненої комуністичної тоталітарної символіки. Дані осіб встановлюються", – сказав Сергій Яровий.

Заступник глави Нацполіції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко підкреслив, що правоохоронці проводять всі необхідні заходи і привертають всіх зусиль, щоб сьогоднішній день пройшов спокійно.

"Звертаюся до всіх громадян не провокувати ситуацію, не конфліктувати, а в разі виявлення забороненої символіки – звертатися до найближчого поліцейського, який видалить її, згідно з чинним законодавством", – додав він.

Нагадаємо, в день 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в посилений режим несення служби переведені більше 27 000 правоохоронців. На бойовому чергуванні також знаходиться дві тисячі одиниць техніки.

Раніше в МВС пообіцяли жорстко реагувати на будь-які спроби дестабілізації 9 травня.

Тим часом в середу, 9 травня, центр Києва перекритий для руху транспорту з нагоди проведення заходів на честь Дня перемоги.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-05-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1620

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]