Головна » 2019 » Березень » 23 » На звернення послів G7 щодо загрози “екстремістських рухів” відповіли у МВС

На звернення послів G7 щодо загрози “екстремістських рухів” відповіли у МВС

У МВС відповіли на звернення послів G7 щодо загрози “екстремістських рухів”

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що позиція очільника відомства Арсена Авакова у протистоянні екстремістським рухам “лишається твердою”.

Про це йдеться у коментарі МВС на запит Радіо Свобода щодо листа послів країн «Групи семи» міністру Авакову про «небезпеку екстремістських рухів».

За словами представника міністерства, позиція Авакова щодо екстремістських політичних рухів в Україні «лишається твердою і безперечною».

Як стверджують у відомстві, керівники радикальних груп «були попереджені, що агресивні спроби втрутитися у чесний виборчий процес… призведуть до відповідних наслідків».

«Червоні лінії були проведені - жодних залякувань, агресії, насильства або інших спроб у силовий спосіб вплинути на вибори», – повідомили в МВС.

Як повідомлялося, напередодні Радіо Свобода отримало підтвердження, що посол Франції в Україні Ізабель Дюпон від імені всіх послів країн «Групи семи» надіслала листа міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. В ньому вона написала, що «група G7 стурбована екстремістськими політичними рухами в Україні, насильницькі дії яких тривожать». Перші повідомлення в ЗМІ про цей лист з’явилися 15 березня.

31 березня в Україні відбудуться вибори Президента. У Міністерстві внутрішніх справ раніше заявляли, що спроби силового втручання у виборчий процес в Україні будуть припинятися.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1589

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]