Головна » 2014 » Серпень » 11 » Надпопулярний Путін може сміливо будувати в Росії концтабори — Магда

Надпопулярний Путін може сміливо будувати в Росії концтабори — Магда

Президент Росії Володимир Путін створює в своїй країні ефект "обложеної фортеці", забороняючи імпортувати продукцію з країн Євросоюзу та США.

Таку думку в ефірі телеканалу БТБ висловив політолог Євген Магда.

Експерт зазначив, що Путін таким чином намагається створити суспільство, де любов до нього буде "буквально всеохоплюючою".

"Президент РФ Володимир Путін створює в своїй країні ефект "обложеної фортеці". Він підштовхує націю до обмежень усередині себе, і ці дії знаходять певну підтримку", - пояснив Магда.

Крім того, за його словами, в російському інформаційному просторі зараз ведеться активна кампанія на підтримку російських товарів.

"Розповідається про те, які російські товари хороші. Хоча протягом тривалого часу вони були не дуже хорошими", - зіронізував політолог.

Він підкреслив, що смішно спостерігати за тим, як озброєні електронними пристроями виробництва країн Заходу російські міністри та чиновники говорять про санкції, в тому числі і технологічні.

"Нещодавно одна авторитетна російська соціологічна компанія оприлюднила рейтинг, згідно з яким популярність Володимира Путіна у РФ сягає 87%. З такою популярністю можна не те що імпорт якихось продуктів забороняти, а й будувати концтабори. А суспільство буде всьому цьому аплодувати", - додав Магда.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-08-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11053

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]