Головна » 2015 » Червень » 9 » Найвищий рівень пожежної небезпеки оголошено на Закарпатті

Найвищий рівень пожежної небезпеки оголошено на Закарпатті

У Закарпатській області з огляду на сильну спеку, яка триває вже більше тижня, оголошено найвищий 5-й рівень пожежної небезпеки. Про це сьогодні, 9 червня, УНІАН повідомили в управлінні ДСНС України у Закарпатській області з посиланням на Закарпатський центр з гідрометеорології.

Як йдеться у повідомленні, упродовж наступних кількох діб, а саме 9-11 червня, на більшій частині території Закарпатської області очікується висока (4-й клас), а місцями надзвичайна (5-й клас) пожежна небезпека.

Упродовж найближчих діб в області триватиме спекотна погода - вдень температура підніматиметься до 31-32 градусів вище нуля.

Як інформують в управлінні ДСНС України у Закарпатській області, за таких умов виникає велика загроза виникнення лісових пожеж. Протягом небезпечного періоду забороняється розводити багаття і заїжджати транспортом на територію лісового фонду.

Нагадаємо, рятувальні служби вже понад 12 годин не можуть ліквідувати пожежу на нафтобазі під Києвом. У квітні велика пожежа сталася в зоні відчуження навколо Чорнобильської АЕС.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11000

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]