Головна » 2015 » Липень » 17 » Намагався виїхати з України нардеп Ланьо, але прикордонники не випустили

Намагався виїхати з України нардеп Ланьо, але прикордонники не випустили

Народний депутат Михайло Ланьо намагався виїхати з України.

Про це на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування подій в Мукачевому повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк, передає УНІАН.

Однак, за його словами, Ланьо добровільно передумав покидати територію України. "У пункті пропуску Тиса була проведена перевірка документів, ідентифікація особи. Депутат передумав і повернувся назад, на територію України", - сказав заступник голови Держприкордонслужби.

Водночас "Українська правда" з посиланням на самого Ланя повідомляє, що нардепа відмовились випускати з країни прикордонники на пункті пропуску "Чоп".

За його словами, він "віз сім'ю на море в Італію".

Ланьо каже, що прикордонники відмовились його випускати, пославшись на те, що "не працює комп'ютер". Тепер він поїхав у прокуратуру з'ясовувати ситуацію.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Facebook, Ланьо їхав на чорному Mercedes S-класу разом з охороною на Land Rover.

Нагадаємо, Ланьо є депутатом Верховної Ради з групи "Воля народу". Саме у його спорткомплексі 11 липня сталася стрілянина між силовиками та бійцями "Правого сектору", керівник яких вів переговори з Ланьом.

За версією представників "ПС", Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки "ПС" почав заважати потокам контрабанди.

Сам Ланьо у цьому питанні вказував на іншого депутата від Закарпаття Віктора Балогу, який від контрабанди відхрещується.

Президент Петро Порошенко називає суттю конфлікту в Мукачевіому перерозподіл потоків контрабанди.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1944

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]