Головна » 2016 » Березень » 18 » Намагався втекти до Росії екс-начальник поліції Вінниччини. Його звинувачують у держзраді

Намагався втекти до Росії екс-начальник поліції Вінниччини. Його звинувачують у держзраді

СБУ затримала колишнього керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова. Про це ввечері 17 березня на своїй сторінці у Facebook написала речниця СБУ Олена Гітлянська.

За її словами, Шевцов затриманий при спробі втекти до Росії.

"Співробітники Служби безпеки України затримали колишнього керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова, який намагався втекти до Росії", - йдеться в повідомленні.

"Зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 статті 111 Кримінального кодексу (державна зрада). Тривають слідчі дії", - написала трохи пізніше Гітлянська.

"Зараз він перебуває у Вінницькому управлінні СБУ, спілкується зі слідчими, і коли цей процес завершиться, думаю, ми зможемо, говорити більш детально про цю справу", - сказала речниця СБУ в ефірі телеканалу "112.Україна".

За її словами, питання про висунення йому нових звинувачень буде розглядатися після спілкування зі слідчими. "Але в принципі стаття 111 "держзрада" теж багато про що говорить", - додала Гітлянська.

Нагадаємо, наприкінці лютого користувачі соцмереж розшукали і виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Сам Шевцов заявив, що готовий пройти тест на поліграфі для того, щоб зняти звинувачення проти нього і його сім'ї в сепаратизмі. Керівництво Нацполіції повідомляло про проведення службового розслідування щодо Шевцова.

14 березня керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе задовольнила рапорт про відставку Шевцова.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1830

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]