Головна » 2013 » Липень » 12 » Нападник на інкасаторів виявився екс-"СБУшником": у місті шукають третього грабіжника. ВІДЕО

Нападник на інкасаторів виявився екс-"СБУшником": у місті шукають третього грабіжника. ВІДЕО

  Нападник на інкасаторів виявився екс-"СБУшником": у місті шукають третього грабіжника.

Один із злочинного угруповання, що напали на інкасаторську машину в Миколаєві, в результаті чого чотири людини загинули, виявився колишнім співробітником Служби безпеки України, повідомили джерела з правоохоронних органів.

За їх словами, ним виявився екс-співробітник СБУ, 1982 року народження, на прізвище Васильєв навесні 2013 року був звільнений із займаної посади. Службу чоловік проходив в Снігурівському міжрегіональному відділі, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Преступности.НЕТ.

Другий 29-річний нападник раніше затримувався співробітниками міліції за статтею «Дрібне хуліганство».

Також стало відомо, що обидва вбитих інкасатором грабіжника, є жителями Миколаєва.

Варто відзначити, що за словами джерела, в інкасаторському автомобілі «Укрпошти» перебувало біля Зх млн грн для виплати пенсій.

При цьому у правоохоронців є версія, що, можливо, є і третій нападник, якому вдалося втекти. Саме тому в Миколаєві був оголошений план-перехоплення «Сирена».

Раніше стало відомо, що миколаївські правоохоронці виявили труп 28-річного жителя Миколаєва, водія таксі, машиною якого скористалися учасники нападу на інкасаторів.

Вранці 12 липня в Миколаєві було скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль Укрпошти. Внаслідок перестрілки загинули обидва грабіжника і водій інкасаторського автомобіля.

За матеріалами: Новини сьогодні
12-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11209

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]