Головна » 2016 » Листопад » 12 » Насірова і Деканоїдзе Москаль попросив приїхати на Закарпаття і поспілкуватись з "пересічниками"

Насірова і Деканоїдзе Москаль попросив приїхати на Закарпаття і поспілкуватись з "пересічниками"

  Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль прокоментував останні події навколо перекриття руху на прикордонних контрольно-пропускних пунктах Закарпаття.

– Ми неодноразово звертали увагу Державної фіскальної служби та Верховної ради України на проблему «пересічки» (користування громадянами України автомобілями з іноземною реєстрацією), – зазначив на своєму офіційному сайті Геннадій Москаль. – Норма в Митному кодексі, яка дозволяє нашим громадянам ввозити на територію України автомобілі з іноземною реєстрацією тільки з метою транзиту, – це повний маразм.

Якщо високопосадовці не можуть зрозуміти, що людина повертається додому, а не їде через Україну транзитом, то виникають питання щодо їх компетенції. Ми направили листи голові ДФС пану Насірову та голові Національної поліції пані Деканоідзе з проханням приїхати на Закарпаття особисто або прислати своїх заступників і пояснити «пересічникам», що вони громадяни України, а не транзитники у власній країні.

Проблему «пересічки», яка актуальна не тільки для Закарпаття, необхідно вирішувати на рівні центральних органів влади, а не відсторонюватися від неї. І те, що Насіров і Деканоідзе ніяк не відреагували на наші листи, вказує або на неволодіння ними ситуацією, або на звичайне боягузтво.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1968

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]