Головна » 2012 » Травень » 22 » Наскільки ми щирі

Наскільки ми щирі

Як відрізнити брехню від правди

Як відрізнити брехню від правди?

Для того, щоб визначити, бреше людина, або говорить правду, досить 20 секунд! Головне – уважно спостерігати за її поведінкою і реакціями, вважають психологи.

Чи ви маєте справу з продавцем, новим колегою або потенційним партнером, ви можете визначити, чи варто йому довіряти, якщо будете знати, які особливості його поведінки попереджають про те, що він говорить неправду.

По-перше, про те, що людина щось приховує, говорить її непослідовна поведінка. "Якщо, зазвичай, людина поводиться спокійно, однак раптово починає жестикулювати, або навпаки, такі зміни в поведінці є явним сигналом", - пояснюють психологи. Те ж стосується мови: якщо в нормі людина говорить гладко, але раптово починає плутатися, насторожує. Будь-які відхилення від нормальної поведінки говорять про брехню.

Застиглий погляд – ще один привід для обережності. "Коли люди думають про щось, їх погляд, як правило, блукає. Проте якщо людина постійно дивиться вам в очі, це означає, що вона вас або не слухає, або навмисно намагається завоювати вашу довіру, а це говорить про нещирість", - зазначають експерти.

Якщо ваш співрозмовник постійно намагається прикрити рот, кашляючи, чхаючи або прочищаючи горло, можливо, він намагається щось приховати. Про це ж говорять опущені плечі і згорблена поза, що вказує на небажання людини відкривати свої думки та почуття.

Зазвичай усмішка змінює все обличчя: очі загоряються, щоки і брови піднімаються разом з куточками рота . Для того, щоб природна Усмішка зійшла з обличчя, потрібно кілька секунд. Якщо ж людина посміхається раптово і швидко, це говорить про те, що її усмішка не справжня.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-05-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 13069

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]