Головна » 2016 » Березень » 31 » Навідалися до Карпатського заповітника рахівські рятувальники

Навідалися до Карпатського заповітника рахівські рятувальники

29 березня рахівські рятувальники спільно із працівниками Карпатського біосферного заповідника та начальником сектора з питань цивільного захисту райдержадміністрації провели рейд лісовим масивом, що належить до вищенаведеного заповідника.

Учасники рейду пройшлися лісом і провели обстеження аварійних дерев, які ростуть уздовж доріг протипожежного та лісогосподарського значення й туристичних маршрутів. Таким чином вони визначили дерева, які в найближчому майбутньому треба буде спиляти. Усе задля того, аби аварійні насадження не впали на дорогу й не заважали проїзду транспорту, зокрема до місця виникнення пожежі, а також не загрожували життю туристів.

Крім цього, у зв’язку з близьким настанням літнього пожежонебезпечного періоду рятувальники організували профілактичну бесіду з працівниками Карпатського біосферного заповідника. Лісникам роздали листівки на тему запобігання пожежам в екосистемах, які вони в подальшому розповсюджуватимуть серед туристів. Також працівники заповідника передаватимуть відвідувачам повідомлення від рятувальників щодо правил поводження у лісових масивах.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
31-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11177

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]