Головна » 2016 » Березень » 4 » Навіщо перейменував вулицю Леніна на Леннона Москаль пояснив і кличе Маккартні на концерт

Навіщо перейменував вулицю Леніна на Леннона Москаль пояснив і кличе Маккартні на концерт

  Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль пояснив, чому перейменували вулицю Леніна в одному з сіл на вулицю імені Джона Леннона.

"Нинішнє перейменування - моральна компенсація "Бітлз" за колишнє міліцейське завзяття. У 70-ті роки, коли я працював опером у Чернівцях, нас часто змушували чергувати на дискотеках, а після останнього "білого танцю" розганяти молодь по домівках.

Довелося мені поганяти тоді бітломанів на всіх чернівецьких околицях, тому я відчував перед цією групою якусь провину. Крім того, це може стати хорошим приводом запросити в Закарпаття Пола Маккартні.

А що - тут "бітлів" люблять не менше, ніж по всьому світу! А що стосується Леніна, то він свою всенародну любов вже пережив", - написав Москаль на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, в селі Калини Тячівського району Закарпатської області вулиця Леніна була перейменована на честь соліста групи "Бітлз" Джона Леннона, в рамках виконання закону про декомунізацію.

Зазначимо, Пол Маккартні виступав в Україні в 2008 році.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1903

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]