Головна » 2014 » Березень » 17 » Не Дума, а росіяни мають вирішувати питання розширення РФ, - Прохорова

Не Дума, а росіяни мають вирішувати питання розширення РФ, - Прохорова

Питання щодо будь-яких територіальних змін Російської Федерації має вирішувати не Державна Дума, а росіяни. Про це заявила Ірина Прохорова, головний редактор ВД "Новое литературное обозрение", лідер опозиційної партії "Громадянська платформа".

"Навряд чи можна було очікувати іншого результату голосування, але мене останнім часом більше займає інше питання. Чому жителі Росії позбавлені подібного права - відкрито і чесно проголосувати "за" чи "проти" входження Криму до складу Російської Федерації? Кримська історія, це - поворот у житті нашої країни, вона так чи інакше позначиться на долях усіх російських людей"? - вважає вона.

"Хіба такі рішення можна приймати в парламентських кулуарах, засобами медійної пропаганди або мітинговим волевиявленням? Подібні методи сіють у суспільстві ворожнечу, породжують взаємну недовіру і агресію. Хіба наш народ не має право вибрати сам, чи готовий він прийняти Крим у свої обійми, заплативши за це можливим падінням рівня життя, подальшої самоізоляції країни і іншими породженими цим рішенням проблемами? Або він не готовий йти на нові жертви?", - питає Прохорова.

Вона також закликає президента і всі гілки влади в самий найближчий час ініціювати проведення російського референдуму про статус Криму.




За матеріалами: Новини сьогодні
17-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11121

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]