Головна » 2012 » Вересень » 13 » Нічна екскурсія Ужгородом відбулася вже вдруге

Нічна екскурсія Ужгородом відбулася вже вдруге

Більшість ужгородців, провівши усе життя у старовинному європейському місті, мало знають про його надзвичайно цікаву багатовікову історію. На те, щоб надолужити втрачене і нарешті дізнатися більше про рідний Ужгород, часу завжди бракує.

Тому, справді цікавою і доречною є ініціатива, з якою виступила молодь партії УДАР: вони вже вдруге провели безкоштовну нічну екскурсію Ужгородом для усіх бажаючих. В ніч на 12 вересня майже 50 екскурсантів, серед яких, переважно, молодь, вирушили у мандрівку нічним Ужгородом.

Цього разу маршрут складався з таких пунктів: універмаг «Україна» - вул. Швабська – пл. Петефі – пішохідний міст – пл. Театральна – вул. Корзо – вул. Собранецька – вул. Кошицька. А фінішували нічні мандрівники на найвищій та одній з найгарніших місцин нашого міста – БАМі. Вражаюча нічна панорама була варта того, щоб так високо підніматися. Не тільки цікаву екскурсію подарував «туристам» організатор Денис Ман, це і приємні розмови, чудові враження, нові знайомства та спільне вболівання за нашу збірну у матчі "Україна - Англія".

Якщо і Ви бажаєте взяти участь в такому незвичному дійстві – не зволікайте! Організатори раді кожному учаснику і запрошують усіх охочих на чергову зустріч «нічних слухачів історії»!

Не пропустіть свій шанс дізнатись багато нового та цікавого! Приходьте на нічну екскурсію!

Екскурсія безкоштовна



За матеріалами: Новини сьогодні
13-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12597

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]