Головна » 2015 » Грудень » 21 » Німецький телеканал - Путін не піде з Кремля живим. ВІДЕО

Німецький телеканал - Путін не піде з Кремля живим. ВІДЕО

Німецький телеканал ZDF зняв викривальний фільм про президента РФ - "Людина влади Путін".

Він поки доступний на відеосервісі YouTube з російськими субтитрами. Творці фільму проаналізували стиль правління президента РФ і спробували скласти його психологічний портрет.

Так, на їхню думку, Путіну притаманна манія величі - він бачить себе реінкарнацією Івана Грозного і Петра I і хоче діяти на світовій арені на рівних з американцями. Разом з тим, російський лідер схильний до розкоші та накопичення багатства, в чому позначаються його дитячі комплекси. "Він хоче жити, як Абрамович, і правити, як Сталін", - говорить один з журналістів.

Автори відзначають, що Путін не піде у відставку, поки не отримає гарантій особистої безпеки і збереження капіталів, а їх ніхто йому не дасть. "Він не залишить Кремль живим", - сказано у фільмі.

За даними творців стрічки, на Путіна вже було скоєно як мінімум п'ять замахів - це тільки ті факти, про які знають західні спецслужби. Один з них мав виконати в Лондоні колишній майор КДБ, однак Скотленд-Ярд затримав його в аеропорту.

Постійна загроза життю зробила російського лідера параноїком, що має великий вплив на стиль його правління, відзначають у фільмі.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
21-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1992

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]