Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Новий проект жіночої самооборони презентували у Мукачеві - «Захисти себе». ВІДЕО

Новий проект жіночої самооборони презентували у Мукачеві - «Захисти себе». ВІДЕО

Не стати жертвою нападу, пограбування, або просто шахрайства, вміти захистити себе, правильно діяти у ситуації потенційної небезпеки, - така мета проекту жіночої самооборони «Захисти себе», який днями презентували у Мукачеві. Проект представив його ідейний натхненник – голова Закарпатської обласної федерації кіокушинкай карате Ігор Капура.

 Концепція проекту, - зазначає Ігор Капура, - полягає у поєднанні двох начал: бойових навиків та психологічної готовності завдати удару іншій людині.

В рамках проекту тренер навчає жінок бойових прийомів з елементами карате а також проводить психологічні тренінги. Доведено, що небезпека «ставить» у підсвідомості людини психологічні блоки, які заважають як чітко мислити, так діяти на випередження.

Відтак, тренер підкреслює, що карате вчить, як правильно та максимально ефективно завдати удару, щоб дезорієнтувати нападника, переломити ситуацію та виграти кілька хвилин, необхідних для порятунку. Адже не варто продовжувати бити нападника, тому що потрібно врахувати фізіологію чоловіка і жінки, в якій по фізичним даним переважає представник сильної статі.

Тренер проекту «Захисти себе» теж тендітна жінка, яка, не дивлячись на молодий вік, вже є титулованою спортсменкою.

Крістіна Бабіля – майстер спорту України, Чемпіон та призер світу і Європи з карате.

Перше презентаційне заняття вже відбулося, його провели на базі Гуманітарно-педагогічного коледжу МДУ, де й відбуватимуться тренування.

Дівчата, засвоюючи бойові навики, почували себе впевнено, адже жінка не повинна бути жертвою насилля - вона може себе захистити!


За матеріалами: Новини сьогодні
12-10-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1849

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]