Головна » 2016 » Червень » 26 » Новостворена ініціативна група координуватиме молодіжні організації Закарпаття

Новостворена ініціативна група координуватиме молодіжні організації Закарпаття

Сьогодні, 26 червня, в Ужгороді пройшов круглий стіл за участі представників влади та молодіжних організацій. Ініціатором заходу виступила Закарпатська ОДА.

Метою зустрічі поза кабінетами було налагодження взаємодії між молодіжними організаціями різного напрямку, адже наразі їхня діяльність є досить розбалансованою, інформував ПроЗахід.

    "Головним питанням, яке обговорювалось, було саме питання взаємодії, наголошує учасник зустрічіСергій Денисенко, голова правління молодіжної ГО "Закарпатська ліга КВН. - Частина організацій працює кожна у своєму напрямку, але контакту між ними часто немає, тому виникають ситуації, в яких одна організація щось робить для молоді, а інша навіть про це не знає, хоча працюють вони з одним контингентом та віковою групою. Комусь бракує волонтерів, комусь приміщення, комусь іще чогось, а ці всі нюанси при грамотній побудові взаємодії можна вирішувати на порядок легше. Чого, на жаль, не робиться."

Зниженою є активність як молоді від 25 років, так і студентів, котрі у світі зазвичай становлять основну рушійну силу різноманітних проектів.

    "Я приймаю участь у цьому заході уже сьомий рік поспіль. Результати маємо невтішні: молодь у нас пасивна, а тому все закінчується на рівні "поговорили-розбіглися-нічого не зробили", - констатує Володимир Білонка, голова "Студреспубліки" та депутат Ужгородської міької ради. - Цьогоріч ми пробуємо перезапустити процес і таки підштовхнути організації до взаємодії. Зараз ситуація така, що не стільки влада не виділяє кошти для якихось програм і заходів, а навіть і заявок на них не надходить, бо ні комунікації між ними, ні зворотнього зв'язку немає. Будемо опробовувати нову модель роботи, створимо новий орган, який згодом може стати основою повноцінного Молодіжного центру."

Мова йде про неформальний орган, так би мовити ініціативну групу, під робочою назвою "Молодіжна Платформа Закарпаття". Основним завданням, яке зараз повинна буде вирішити дана група, стане координація налагодження інформаійного обіну між організаціями, налагодження контакту та спілкування. Головою стане очільник ужгородського міського осередку "Пласт" Людмила Лівак. 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1888

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]