Головна » 2017 » Березень » 3 » Облаштування столової зони на дачі

Облаштування столової зони на дачі

Одним з головних місць в житлі є кухня. Це твердження стосується і міських квартир, і тихої заміської дачі. Зазвичай площа кухні становить до 12 кв.м. Але дачна кухня може мати і великі розміри. Це залежить від площі земельної ділянки, ваших побажання і бюджетних коштів.

Найчастіше столові зони на дачі облаштовуються на терасах і в прибудовах. При цьому потрібно враховувати можливість підведення комунікацій: електрики, газу, води і каналізації. Іноді на кухні облаштовують вогнище. До речі, якщо ви вирішите провести електрику, тоді неодмінно радимо придбати електролічильник на Електровоз онлайн. Зробити це вигідно зможете просто відвідавши інтернет-магазин elektrovoz.lviv.ua.

Найкращим, на наш погляд, варіантом для кухні є закрита веранда. Скло дозволяє милуватися природою протягом усього року. Кухня стає місцем сімейних посиденьок. Щоб облаштувати по-справжньому затишний куточок, потрібно дотримуватися рекомендацій дизайнерів.

Створюючи красивий і практичний інтер'єр на кухні, основні елементи приміщення (холодильник, плиту і мийку) потрібно розташувати в різних сторонах. Кухня повинна бути зручна і компактна. Тому тут можна змонтувати безліч поличок, які будуть служити для розміщення продуктів і предметів начиння. У центрі кімнати розташовується стіл. При покупці меблів для кухні можна використовувати креативні ідеї.

Дизайнери радять для організації освітлення використовувати світильники, які виділяють м'яке світло. Вони повинні бути розташовані на столом. Стіни приміщення потрібно пофарбувати в теплі тони, що візуально збільшить площу приміщення.

Відкриту кухню можна облаштувати в будь-якому місці садової ділянки. При цьому потрібно враховувати, що потрібен хороший злив води. Єдине обмеження - кухня повинна бути розташована якомога далі від вбиральні. У відкритій кухні можна змонтувати невелику піч, мангал або барбекю. Підлога може бути як глиняною, так і укладеною тротуарною плиткою. Розсувні конструкції по сторонам захистять від негоди.

Літня кухня в альтанці одночасно може виконувати роль кімнати-їдальні. Ідеальним варіантом облаштування дизайнери називають дерев'яне оздоблення. Плетені речі і речі зі штучного і натурального каменю підкреслять прихильність традиційному стилю.

Щоб кухня природно вписувалася в навколишнє середовище, можна використовувати декоративні рослини, які гармонійно в'ються по стінах і покрівлі.

Якщо дача обладнана терасою, то вона може служити в ролі, як літньої кухні, так і їдальні. Розміщення розсувних дверей підкреслить комфортність приміщення.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-03-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11039

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]