Головна » 2017 » Листопад » 23 » Обмінялись досвідом українські та болгарські військові

Обмінялись досвідом українські та болгарські військові

У ході робочої зустрічі, що відбулась в рамках Програми НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP) у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського, болгарські та українські фахівці обговорили можливості використання військово-морського тренажеру «Небезпечні води» у підготовці флотських фахівців.

Під час проведення вже другої у цьому році робочої зустрічі було проведено спільне тренування з використання тренажера із залученням слухачів — офіцерів ВМС, які навчаються у Національному університеті оборони.

— Використання сучасної тренажерної бази дозволяє досягти одночасно декількох важливих цілей: не тільки збільшити практичну складову підготовки слухачів, а й підвищити ефективність цієї підготовки та сприяти зростанню сумісності з НАТО, — наголосив керівник групи від української сторони, начальник кафедри Військово-Морських Сил університету капітан 1 рангу Степан Яким’як.

Під час зустрічі сторони домовились стосовно продовження роботи з підвищення ефективності науково-методичного забезпечення підготовки флотських фахівців. Також було обговорено питання проведення на базі Національного університету оборони України спільних міжнародних заходів з підготовки офіцерів флотів з комбінованим використанням як системи імітаційного моделювання JCATS, розгорнутої в університеті, так і військово-морського тренажеру «Небезпечні води».


За матеріалами: Новини сьогодні
23-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1723

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]