Головна » 2018 » Березень » 7 » Офіційна робота в Польщі: вакансії, оплата, необхідні документи

Офіційна робота в Польщі: вакансії, оплата, необхідні документи

  Якщо ви вирішили пошукати альтернативний заробіток, чому б не обрати працю в іншій країні? Велика кількість людей зараз їде на роботу в Європу. Причина проста – висока оплата праці. Тому ваше завдання – визначитися, яку країну обрати та влаштуватися там на хорошу посаду. Чому б не обрати працевлаштування в Польщі? Це наша країна-сусід, тому при потребі ви зможете повернутися додому дуже швидко. А зарплати тут європейські, умови життя – хороші. Давайте подумаємо, з чого почати, якщо ви обрали працю в Польщі? Перш за все, вам необхідна буде робоча віза в Польщу. Тут ви зможете знайти більше інформації щодо її отримання: https://visa-pro.com.ua/robocha-viza-v-polshhu-ta-shengen. Також вам потрібно буде обрати вакансію. Наприклад, ви можете влаштуватися на роботу в Польщі на фермі або ж на збір ягід чи на фабрику. Пропозицій від роботодавців є дуже багато. Ми зупинимося на найбільш актуальних вакансіях та зорієнтуємо, на яку оплату ви можете розраховувати.

Вакансії та оплата праці

Ви добре знаєте, що робота за кодоном, особливо у європейських країнах, приносить набагато вищі доходи. На яку ж зарплату розраховувати? Все буде залежати від вашої посади, а також від кваліфікації та продуктивності. Завдяки працевлаштуванню в Польщі по контракту оплата, швидше за все, буде фіксованою. Якщо вас турбує мовне питання, то не варто переживати: більшість посад пропонують без знання мови. Для прикладу, це може бути робота в Польщі на фермі, про яку ви можете детальніше дізнатись тут: https://visa-pro.com.ua/job/na-fermi/. Є чимало інших хороших пропозицій.

Наприклад, жінкам підійде робота няні, медсестри, прибиральниці, покоївки, масажистки. Орієнтовна офіційна оплата – 1,8-2,4 тис. злотих щомісяця. Якщо ви шукаєте вакансії на роботу в Польщі конкретно для чоловіків, вас можуть зацікавити наступні пропозиції:

  • водієм;
  • електриком;
  • будівельником;
  • сантехніком;
  • різноробочим.

За таку працю чоловіки можуть отримати від 2 до 2,5-3 тис. злотих. Місячна оплата буде прямо залежати від кваліфікації і досвіду роботи. Окрім цього, не забувайте: вам потрібно буде подбати про робочу візу в Польщу та вчасно зібрати інші документи. Давайте перейдемо до цього питання.

Необхідні документи

Вам варто подбати, щоб усі документи були зібрані своєчасно та у повному обсязі. Тут ви зможете детальніше ознайомитись з особливостями працевлаштування в Польщі, у тому числі й з переліком документів: https://visa-pro.com.ua/. Легально влаштовуватись вигідніше, адже вам будуть зобов’язані виплачувати вказану у контракті зарплату. Вам знадобиться не тільки робоча віза в Польщу, якщо ви будете влаштовуватись на роботу в Польщі на фермі чи у інше місце. Потрібно, щоб роботодавець надіслав вам запрошення.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-03-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1903

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]