Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Офіційно стали містами-побратимами Хуст і Ждяр-над-Сазавою

Офіційно стали містами-побратимами Хуст і Ждяр-над-Сазавою

Наступним після Рахова, який офіційно став партнером та побратимом чеського міста Тржебіч, стала колишня столиця Карпатської України – місто Хуст.

Так, в урочистій обстановці староста м.Ждяр-над-Сазавою Зденек Навратіл разом зі своїм колегою – мером Хуста Володимиром Кащуком підписали двосторонню угоду про співпрацю.

Офіційна церемонія підписання угоди відбулося у залі міської ради районного центру Ждяр-над-Сазавою за участі голови Закарпатської облради Михайла Рівіса, гетьмана краю Височина, члена палати депутатів Парламенту Чеської Республіки Їржі Бєгоунека, депутатів облради з різних політфракцій та посланців чеської місцевої ради, голів Виноградівської та Свалявської райрад, Рахівської міськради, екс-голови облради Володимира Чубірка, керівництва благодійного фонду «ВіЗа» та інших.

Гетьман краю Височина Їржі Бєгоунек висловив сподівання, що підписання угоди про партнерство напов­ниться новим змістом у діловому співробітництві та стане черговою сторінкою довготривалих дружніх відносин між громадами Хуста і Ждяр-над-Сазавою.

Після підписання угоди Михайло Рівіс та Володимир Кащук зробили запис до книги пам'яті м.Ждяр-над-Сазавою та вручили чеським партнерам подарунки, повідомила Прес-служба Закарпатської облради.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-10-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1965

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]