Головна » 2015 » Липень » 14 » Оголосили підозру чотирьом затриманим у Мукачевому

Оголосили підозру чотирьом затриманим у Мукачевому

  Генеральна прокуратура оголосила підозру 4 затриманим особам у зв'язку з подіями у Мукачевому.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"У кримінальному провадженні за фактом участі у злочинній організації та вчинення терористичних актів у м. Мукачеве затримано 4 осіб", - йдеться у повідомленні.

Наразі Головне слідче управління Генпрокуратури здійснює досудове розслідування по цій справі. Затриманим повідомлено про підозру у створенні й участі "в злочинній організації з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, а також вчинення терористичних актів, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст. 258 КК України".

Наразі двоє з вказаних осіб з пораненнями перебувають в лікарні.

Як відомо, 11 липня у Мукачевому на території комплексу "Антарес" і колишнього клубу "Червоний дракон" стався конфлікт між представниками "Правого сектору" і людьми спортивної статури з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

За версією Закарпатської обласної прокуратури, о 14 годині 20 озброєних людей у камуфляжі з написами "Правий сектор" зустрічалися з місцевими мешканцями "з метою розподілу сфер впливу". Між озброєними людьми розпочалася стрілянина. Потім почалося протистояння з силовиками: міліцію обстрілювали з гранатометів, автоматів і кулеметів. Є поранені та вбиті.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1986

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]