Головна » 2017 » Грудень » 13 » Охорону кордону з Євросоюзом Україна посилила

Охорону кордону з Євросоюзом Україна посилила

  Близько 100 офіцерів Адміністрації ДПСУ вирушили до кордону з країнами ЄС в межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Державна прикордонна служба України вирішила посилити охорону адмінкордону з країнами Європейського союзу напередодні різдвяних та новорічних свят. Про це в середу, 13 грудня, повідомляє прес-служба відомства.

Близько 100 офіцерів Адміністрації ДПСУ вирушили до кордону з країнами ЄС в межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей.

"Аналіз результатів оперативно-службової діяльності на кордоні з країнами ЄС свідчить про певну активізацію протиправної діяльності, пов’язаної з переміщенням через державний кордон груп незаконних мігрантів, підакцизних товарів, у тому числі з використанням схованок, малої авіації тощо", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, посилили охорону держкордону на найбільш загрозливих напрямках, а саме – Луцького, Чопського, Мукачівського та Чернівецького прикордонних загонів.

Нагадаємо, 23 листопада Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки в зоні АТО через загострення внутрішньої ситуації в ОРДіЛО.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-12-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1594

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]