Головна » 2016 » Червень » 9 » Оперативників, котрі затримали наркоторговців з Угорщини, Москаль нагородить спеціальними відзнаками

Оперативників, котрі затримали наркоторговців з Угорщини, Москаль нагородить спеціальними відзнаками

У середу (8.06) в с. Велика Добронь Ужгородського району силовики затримали групу з трьох наркокур’єрів, громадян Угорщини, котрі провезли через державний кордон велику партію (близько 3 кг) опію-сирцю.

Вартість наркотика на чорному ринку – близько півмільйона гривень. Затримання стало результатом спецоперації, яка проводилася відповідно до ст. 8 п. 7-1 Закону України про оперативно-розшукову діяльність.

Закон надає повноваження проводити контрольовану поставку наркотичної речовини з метою виявлення всіх обставин злочину та причетних до нього осіб. У реалізації спецоперації були задіяні правоохоронці України та однієї з країн Євросоюзу.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

Геннадій Москаль звернувся до керівників правоохоронних органів із пропозицію надати клопотання про нагородження українських оперативників, котрі проводили спецоперацію, спеціальними відзнаками Закарпатської ОДА та обласної ради «За розвиток регіону».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1745

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]