Головна » 2015 » Липень » 2 » Оприлюднено у США доповідь СБУ з прізвищами п'ятьох російських генералів, які курують бойовиків

Оприлюднено у США доповідь СБУ з прізвищами п'ятьох російських генералів, які курують бойовиків

Американське видання Bloomberg оприлюднило докази присутності військових РФ на Донбасі, надані СБУ та підтверджені розвідкою США повідомляє "Українська правда".

Так видання оприлюднило презентацію СБУ, яка була передана Білому дому, Держдепартаменту і розвідці США в червні. У презентації наголошується, що ключову роль в окупації територій грають п'ять російських генералів і російський полковник.

"Американські офіційні особи підтвердили отримання документа і повідомили, що інформація, що міститься в ньому, в цілому відповідає даними американської розвідки по російській діяльності в Україні. За більш ніж рік чиновники з США і НАТО звинуватили російські сили спецпризначення та військову розвідку у допомозі сепаратистам в Україні ", - пише видання.

Згідно з повідомленням СБУ, в ситуації на Донбасі причетні Генерал-майор Олег Муссовіч Цеков, командир 200-ї окремої мотострілкової Печенізької бригади також відомий як Олег Турнов, командир другої бригади "народної міліції "ЛНР".

Ще одним військовим, який впливає на ситуацію на Донбасі, є генерал-майор Валерій Миколайович Солодчук, якого називають командиром першої армії сил "Новоросії" в Донецьку.

Також вказані генерал-майор Сергій Юрійович Кузовлев, який командує регулярними російськими силами спецоперацій в районі Луганська.

Генерал-майор Олексій Володимирович Завізіон, координатор російських регулярних сил спецоперацій в донецькому регіоні.

Крім того ідентифіковані Генерал-майор Роман Олександрович Шадрін і полковник Анатолій Костянтинович Баранкевич - колишній "міністр оборони" в Південній Осетії, а тепер радник з бойової готовності в "ЛНР".

Крім того, в презентації наводяться карта і загальна кількість тренувальних таборів, організованих Росією на окупованих українських територіях Криму і Донбасу.

Нагадаємо, що СБУ неодноразово представляла незаперечні дані про те, що Росія постачає бойовиків на Донбасі і керує їх діями.

Крім того, у бойових діях безпосередньо беруть участь діючі військовослужбовці РФ. Так 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1951

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]