Головна » 2017 » Квітень » 14 » Особливості взуття для дітей

Особливості взуття для дітей

взуття для хлопчиків Україна Не є секретом, що дитяча стопа, починаючи з перших кроків, відчуває досить значні навантаження. Так, у разі середньої ваги дитини в десять кілограм, до однорічного віку вся опора виконується двома стопами, які складають лише чотири відсотки від усієї поверхні тіла малюка.

Як правило, дитяча стопа формується до чотирирічного віку, це той вік, коли кістками зберігається хрящова структура. Якщо не буде використовуватися раціональне взуття - жорстка підошва і лінія згину по плюснефаланговому суглобу, то може відбуватися формування плоскостопості, а в подальшому - плосковальгусна деформація стоп. Через це може бути втрачена "ресорна" функція стопи, ноги стануть швидко втомлюватися, будуть больові відчуття.

Для того, щоб впоратися з такими проблемами, потрібно використовувати спеціальне взуття, таке, наприклад, як взуття баден. Існують певні стандарти, на які слід орієнтуватися при виборі правильного взуття для дитини. При виробництві дитячого взуття враховуються всі фактори, які впливають на правильний розвиток стопи ніг. Гігієнічність і екологічна чистота матеріалів є обов'язковими факторами в цьому випадку.

Безумовно, здоров'я і нормальний розвиток стоп включає в себе два основних моменти. Перш за все, дизайн взуття повинен збігатися з фізіологічними і анатомічними особливостями будови дитячої ноги. Далі, при його виготовленні повинні використовуватися найкращі матеріали. У ортопедичного взуття потрібно використовувати анатомічно правильні форми, наприклад, взуття в носовій частині не повинно затискати пальці або обмежувати їх в якомусь сенсі. Важливим є присутність в основній підошві гнучкої вологопоглинаючої устілки.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-04-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1932

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]