Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Отримала черговий гуманітарний вантаж Тячівська райлікарня: сучасні операційні столи та спецобладнання

Отримала черговий гуманітарний вантаж Тячівська райлікарня: сучасні операційні столи та спецобладнання

  У вівторок, 3 жовтня, районна лікарня Тячівщини отримала гуманітарну допомогу. Вантаж лікарня отримала від Діаконічного відділу при Управлінні Закарпатської Реформатської Церкви Бейла Нодь, волонтера Віталія Богдана - Благодійного фонду розвитку та милосердя «Нове життя».

Лікарня отримала сучасні операційні столи, каталки, ходулі для важкохворих, засоби пересування для людей з обмеженими фізичними можливостями, костилі, постільну білизну, халати для лікарів, подушки, покривала для хворих, калоприймачі, камери для зберігання крові, аналізів, спеціальні медичні матраци, шафи для зберігання медикаментів тощо.

Обладнання функціональне, у прекрасному стані та є набагато сучаснішим за деяке наявне нині у райлікарні. Адже не секрет, що такі  заклади потребують завжди  кардинального оновлення матеріальної бази.

Медичні працівники та пацієнти щиро вдячні за благородну справу всім, хто долучився до благородної справи покращення умов перебування.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
04-10-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1771

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]