Головна » 2019 » Лютий » 9 » Отримали нові автівки полісмени Ужгородщини

Отримали нові автівки полісмени Ужгородщини

Полісмени Ужгородщини отримали нові автівки

Сьогодні, 8 лютого, в Ужгородському районному відділенні поліції відбулося офіційне відкриття оновленої чергової частини.

Відтепер правоохоронці Ужгородщини нестимуть службу за європейськими взірцями. У черговій частину райвідділення зроблено ремонт, встановлено монітори камер відеоспостереження наразі з двох населених пунктів Ужгородського району, а в перспективі – і з усіх решти.

Також групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення отримали ключі від двох новеньких службових автомобілів марки "Шкода Рапід". Усе це вдалося зробити за підтримки керівництва ГУНП області, районної влади та голів найбільших населених пунктів Ужгородського району.

У відкритті оновленої чергової частини Ужгородського відділення поліції взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин, голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак, сільські і селищні голови Ужгородщини.

Очільник поліції краю Роман Стефанишин висловив подяку районній владі, керівникам органів місцевого самоврядування за ту підтримку, яку вони надають уже впродовж багатьох років поліції Ужгородщини.

У свою чергу начальник Ужгородського відділення поліції полковник Віктор Ребрей подякував керівництву Закарпатської поліції, представникам районної влади за підтримку, яку вони надають правоохоронцям Ужгородщини. Спільними зусиллями планується реалізація ще кількох проектів, які допоможуть поліпшити криміногенну ситуацію на Ужгородщині та роботу поліції краю. Зокрема, встановлення камер відеоспостереження ( з виведенням їх на чергову частину поліції) у всіх населених пунктах району, в першу чергу тих, які межують з Ужгородом, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.   


За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1530

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]