Головна » 2017 » Серпень » 20 » Пейнтбол: коротко про одяг, взуття та обладнання

Пейнтбол: коротко про одяг, взуття та обладнання

Пейнтбол: коротко про одяг, взуття та обладнання

Одяг має велике значення під час гри в пейнтбол, так як від того, наскільки швидко і легко Ви будете переміщатися полем, залежить наскільки Ви будете уразливі перед противником. Ми радимо вибирати спортивний одяг, враховуючи відповідну пору року і погоду. Зауважимо, що зіграти в пейнтбол Львів має можливість завдяки спеціалізованому ресурсу bnbpaintball.com.

Також потрібно звернути увагу, що при активній грі доводиться багато бігати, стрибати, що незмінно призводить до підвищеного потовиділення. Бажано, щоб одяг мав хорошу регуляцію повітря і вологи.

Взуття для пейнтболу так само має велике значення. Воно повинно відповідати погодним умовам. Якщо гра проводиться в лісі або на ґрунтовому майданчику, то перш за все, воно повинно бути вологозахищеним, не боятися бруду. При цьому, взуття повинно бути комфортним, щоб бігати і стрибати. У пейнтбольний клуб гравці приїжджають зі своїм взуттям для гри.

Буде незайвим взяти з собою запасний комплект одягу та взуття, в який можна буде переодягнутися, оскільки одяг під час гри, швидше за все, промокне як після відвідування хорошого тренування в спортивному залі. Також в пейнтбольному клубі гравці отримують рукавички, головні хустки-бандани, захисні жилети для жінок і дітей.

Пейнтбольне обладнання

Для гри в пейнтбол використовується спеціальне пейнтбольне обладнання. Пейнтбольний маркер - основна зброя в пейнтболі. Він складається з наступних основних частин:

1. маркер;
2. стовбур;
3. фідер (магазин або ємність, в якій знаходяться пейнтбольні кулі);
4. повітряний балон (ємність, де знаходиться стиснута повітряно-газова суміш).

Перед грою технік здійснює заправку повітряних балонів маркерів стисненим повітрям. У фідер засипаються пейнтбольні кулі, як правило, на один або кілька раундів. Протягом гри здійснюєтья дозаправка повітрям і кулями.

Спрощено маркер працює наступним чином: при натисканні на спусковий гачок під дією тиску стисненого повітря відбувається постріл кульки і він вилітає зі ствола.

Пейнтбольні кулі складаються з оболонки на основі харчового желатину і водорозчинної фарби. Навіть якщо фарба потрапить під костюм і забруднить одяг гравця її легко можна відіпрати. Крім того, фарба складається з натуральних компонентів і не завдає шкоди оточючому середовищу або здоров'ю людей.

Майданчик для гри в пейнтбол

Як правило, в пейнтбол грають на обладнаній території, найчастіше - це пейнтбольний клуб. На його майданчиках периметри повинні закриватися сітками висотою до 3-5 метрів. Самі майданчики можуть бути різного типу: під відкритим небом і під дахом різних об'єктів (будівель, ангарів).


За матеріалами: Новини сьогодні
20-08-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11634

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]