Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Перед виборами Москаль йде у відпустку

Перед виборами Москаль йде у відпустку

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль іде в неоплачувану відпустку на три тижні із 12 жовтня. Про це сьогодні, 2 жовтня, інформує його офіційний сайт.

Відпустка пов’язана з передвиборчою кампанією, оскільки Москаль очолює список "Блоку Петра Прошенка "Солідарність" в обласну раду.

Губернатор зазначає, що у статті 60 закону про місцеві вибори (Обмеження щодо ведення передвиборної агітації) немає вимоги для посадових осіб органів державної влади йти у відпустку на період виборчої кампанії.

"Однак я роблю це з власної ініціативи, щоб уникнути різного роду спекуляцій із боку політичних опонентів", - каже очільник області.

Виконуючим обов’язки голови обласної державної адміністрації на період відпустки Москаля буде заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Олександр Петік.

Нагадаємо, 14 липня Верховна Рада ухвалила новий закон про місцеві вибори, які повинні проходити за пропорційною системою, а сільських та селищних рад - за мажоритарною системою. Закон виключає участь політичних блоків.

Вибори не відбудуться в анексованому Криму та на непідконтрольній українській владі частині Донбасу. Можливість проведення виборів на підконтрольних українській владі територіях Донецької та Луганської областей визначить Центральна виборча комісія.

Вибори призначені на 25 жовтня. 


За матеріалами: Новини сьогодні
02-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1997

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]