Головна » 2016 » Грудень » 29 » Переглядати вартість комісії при сплаті комуналки "ПриватБанк" поки що не планує

Переглядати вартість комісії при сплаті комуналки "ПриватБанк" поки що не планує

  "ПриватБанк" поки що не буде підвищувати комісію за сплату комунальних платежів та інших послуг. Про це повідомили в прес-службі банку.

"Найближчим часом правління "ПриватБанку" не планує переглядати вартість платежів, щоб забезпечити можливість користуватися сучасними послугами банку максимальній кількості українців, у тому числі й соціально незахищеним верствам населення", - йдеться у повідомленні.

"ПриватБанк" також обіцяє зберегти нульові тарифи на комунальні платежі для власників пенсійних карток. Без комісій приймаються й платежі на адресу постачальників комунальних послуг, які мають прямі договори з банком. Крім того, з 1 січня 2017 року "ПриватБанк" буде без додаткових комісій приймати платежі від тих, у кого немає рахунку або пластикової картки банку.

"Завдяки нашим передовим технологіям, широкій мережі терміналів, зручному електронному банку, собівартість транзакції в "ПриватБанку" нижча, ніж в інших банків. Ми можемо собі дозволити працювати ефективно, не підвищуючи тарифів на платежі, багато з яких завжди були в першу чергу "соціальними", – зазначив керівник роздрібного бізнесу банку Олексій Шабан.

Нині в разі оплати комунальних платежів у касах банку тарифи на такий платіж становлять від 1% від суми (за воду, електроенергію та тепло) до 3 грн (за газ та інші комунальні послуги). У разі оплати комуналки через термінал самообслуговування тариф банку становитиме 2 грн на всі види платежів, а в "Приват24" на комунальні платежі діє єдиний тариф у розмірі 1 грн.

Нагадаємо, за націоналізацію "ПриватБанку" кожен українець "заплатить" по 3 тисячі гривень.     
 


За матеріалами: Новини сьогодні
29-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11009

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]