Головна » 2017 » Січень » 26 » Переказом 2 мільйонів на рахунки підприємців керівництвом УжНУ зацікавилися в ДФС

Переказом 2 мільйонів на рахунки підприємців керівництвом УжНУ зацікавилися в ДФС

Органи Державної фіскальної служби України зацікавилися інформацією в ЗМІ щодо перерахування керівництвом УжНУ майже 2 000 000 гривень на рахунки фізичних-осіб підприємців.

У період з 18 по 25 грудня очільниками університету з рахунків УжНУ перераховувались бюджетні гроші на рахунки окремих приватних підприємців: 300 тисяч гривень за обслуговування метеостанцій, понад 600 000 грн за надання консультацій зі збору метеоданих, 125 тисяч гривень – розробка посібника, 117 тисяч грн. за встановлення програмного забезпечення та багато іншого, пише "ЗІ".

"Активісти виявили ручне виправлення дати складання договорів, одну й та саму дату акту прийому виконаних робіт, видачі рахунку, та укладання договору – тобто за один день керівники підписали угоду, прийняли роботу і розрахувались з підприємцем – абсурд!", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що частина підприємців була навмисне зареєстрована за декілька днів до перерахування коштів, тож в ДФС зацікавилися фактом обналічки бюджетних коштів УжНУ.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, закарпатська прокуратура викрила хабарників в Ужгородській міськраді.    

 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1887

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]