Головна » 2013 » Березень » 2 » Перша в історії Чукотки кіностудія відкрилася в Анадирі

Перша в історії Чукотки кіностудія відкрилася в Анадирі

Перша аматорська кіностудія "ЧукотФільм" почала роботу в столиці Чукотки і готується до зйомок повнометражного пригодницького фільму, в створенні якого поряд з відеоапаратурою буде використана технологія двох-і тривимірної анімації, повідомив керівник студії Олександр Спиридонов. А ось, якщо ви живите в Україні, і вам потрібно створення відеоролика гарного і за розумну ціну, то ми радимо звернутися до фахівців сайту kenguru.com.ua.

"Перша в історії регіону кіностудія" ЧукотФільм ", організована колом однодумців з числа художників і педагогів столиці Чукотки, стала логічним продовженням реалізованої в минулому році ідеї створення Анадирської студії тривимірної анімації" ДетФільм ", яка працює за технологією" машініма", - сказав Спиридонов.

За його словами, на проведених в неділю установчих зборах "ЧукотФільма" було визначено, що першим проектом дорослої студії стане ігровий анімаційний фільм з робочою назвою "У снігах Чукотки".

"Це буде повнометражний пригодницький фільм, в якому поряд зі зйомкою відеоапаратурою буде використана технологія комп'ютерної двох-і тривимірної анімації. В основу фільму ляже фантастичний сюжет про пригоди юних анадирцев в далекому минулому, під час подій Другої світової війни", - пояснив співрозмовник агентства.

Він уточнив, що значна частина фільму буде створена на вже випробуваній технології "машініма" - доступній, ефективній і не дуже витратного пособу тривимірної анімації. Кошти на реалізацію проекту готові виділити ряд підприємців Чукотки, які зацікавилися ідеєю розвитку анімаційного і кінематографічного мистецтва в регіоні.

"Крім художнього фільму, в найближчих планах студії створення комп'ютерної гри і тривимірної карти Анадиря", - додав Спиридонов.

Технологія "машініма" представляє собою жанр коротких скетчів і відеороликів, знятих за допомогою тривимірної графіки на основі комп'ютерних ігор, також так називається сама технологія виробництва подібних фільмів. Вона дещо програє в реалістичності, що компенсується відносною простотою і швидкістю створення кінцевого продукту, для чого достатньо потужності звичайних персональних комп'ютерів


За матеріалами: Новини сьогодні
02-03-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11596

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]