Головна » 2016 » Січень » 31 » Перші випадки свинячого грипу зафіксовані у Польщі. ВІДЕО

Перші випадки свинячого грипу зафіксовані у Польщі. ВІДЕО

Одна пацієнтка з вірусом AH1N1 потрапила до лікарні в Ольшитні, а семеро пацієнтів з таким діагнозом – до Університетської лікарні у Кракові.

Там теж помер один пацієнт, заражений свинячим грипом, чоловік хворів теж раком. Як кажуть лікарі, причину смерті можна буде назвати після аутопсії тіла.

Стан шістьох пацієнтів, які знаходяться у Кракові – стабільний, вони перебувають в палатах-ізоляторах. Зараз триває обстеження двох людей, які могли заразитися небезпечним вірусом, говорить лікар Марія Влодковська з Університетської лікарні в Кракові: «Ця кількість може збільшитися, оскільки лікарня ввела дуже докладні процедури діагностики. У зв’язку з тим, що у сусідній Україні зареєстровано багато випадків свинячого грипу, ми вживаємо запобіжних заходів. Кожна людина, яка має підвищену температуру, діагнозується на можливе зараження вірусом AH1N1», передає Польське Радіо.

У зв’язку з виявленням випадків свинячого грипу, згадані лікарні в Ольштині та Кракові обмежили відвідування пацієнтів. Лікарі є рекомендують пройти профілактичне щеплення проти грипу. Вакцинації, які цього року рекомендує Світова організація здоров’я (WTO) містять протитіла вірусу AH1N1.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1991

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]