Головна » 2019 » Березень » 20 » Петицію про легалізацію медичного канабісу комітет Ради з прав людини підтримав

Петицію про легалізацію медичного канабісу комітет Ради з прав людини підтримав

Комітет Ради з прав людини підтримав петицію про легалізацію медичного канабісу

Комітет Верховної ради з прав людини на сьогоднішньому засіданні підтримав петицію щодо врегулювання використання канабісу в науці та медицині. Про це повідомляється на Facebook-сторінці комітету.

На засіданні вирішили створити робочу групу, до якої залучать представників інших профільних комітетів. Група повинна буде розробити законопроект про врегулювання медичного застосування канабісу.

Члени комітету вирішили звернутися до Кабінету міністрів з проханням розглянули можливість внесення змін до переліку «наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів», відповідно до якого використання канабісу в Україні заборонено в медичних і дослідницьких цілях.

Петиція за легалізацію канабісу в медичних і наукових цілях, розміщена на сайті Верховної Ради, набрала понад 25 тисяч підписів. Петиція за легалізацію медичного канабісу набрала 25 тис. підписів. Тепер її мають розглянути депутати

Європейський парламент закликав країни Євросоюзу розробити єдину політику щодо використання канабісу в медичних цілях. Профінансувати дослідження і внести до страховки. Європарламент закликав до єдиної політики щодо медичного канабісу

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун виступила за легалізацію канабісу В. о. голови МОЗ Супрун підтримала легалізацію канабісу в Україні. Але не для розваг для застосування з медичною і науковою метою.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1466

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]