Головна » 2019 » Березень » 28 » Питимуть з-під крана іонізовану чисту воду діти у школах та садочках Закарпаття

Питимуть з-під крана іонізовану чисту воду діти у школах та садочках Закарпаття

Діти у школах та садочках Закарпаття питимуть з-під крана іонізовану чисту воду

24 школи та садочки, включно з Ужгородським пологовим будинком і багатоповерхівкою на вул. Заньковецька 76/74 отримали водоочисний пристрій Іонімакс у рамках соціального проекту від Нобілекс.
 
Ініціатором благодійної акції в межах Ужгорода та району є генеральний директор компанії Нобілекс Андрій Півень, який особисто зустрівся з освітянами та головним лікарем пологового будинку. Окрім пристрою компанія профінансувала його установку, з дотриманням всіх санітарних та технічних вимог.

Іонімакс — це інноваційна розробка словацького вченого Ф. Панчурака, яка отримала українські та міжнародні сертифікати якості. Технічною мовою — це пристрій для обробки питної води, який іонізує воду та відновлює її молекулярну структуру, запобігає утворенню водяного каменю у трубах та приладах. Мовою лікарів — це знезараження, покращення обміну речовин та пришвидшення детоксикації. Мовою батьків — це мінус одна турбота про воду, яку п’є дитина.

«Я сам батько трьох дітей і розумію необхідність піклування про їхнє здоров’я. Мені важливо на якій воді готується їжа у садочках/школах та яку воду п’ють мої діти, щоб втамувати спрагу. Тому місія соціального проекту — це, перш за все, турбота про здоров’я підростаючого покоління» — зазначає Андрій Півень.

Отримати більше інформації про пристрій, його технічні властивості, ознайомитися з усіма сертифікатами та свідоцтвами можна на сайті https://ionimax.com.ua

Список закладів, які отримали водоочисний пристрій Іонімакс:Ужгородський пологовий будинок,Житловий будинок на вул. Заньковецька 76/74, ДНЗ №8 «Дзвіночок», ДНЗ №12, ДНЗ №29 «Дивосвіт», ДНЗ №38, ДНЗ №39 «Журавлик», ДНЗ №42 «Джерельце», НВК «Первоцвіт», Дитячий садочок «Ластовічка», Ужгородська спеціальна школа-інтернат (для дітей із вадами слуху), Лінгвістична гімназія імені Т. Г. Шевченка, Ужгородська класична гімназія,ЗОШ №8, ЗОШ №12, ЗОШ №15,ЗОШ №19, Школа та садок с. Паладь-Комарівці, Сторожницька ЗОШ, Сторожницький ДНЗ, Шишлівська ЗОШ, Шишлівський ДНЗ, Галоцька ЗОШ,Сюртівська ЗОШ.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1529

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]