Головна » 2016 » Вересень » 27 » Плани в сфері туризму на Закарпатті - календар подій, підвищення якості та сприяння бізнесу

Плани в сфері туризму на Закарпатті - календар подій, підвищення якості та сприяння бізнесу

Сьогодні 27-го вересня в Ужгороді в Закарпатській ОДА відбулася зустріч представників влади та галузі із нагоди Всесвітнього дня туризму.

Під час заходу відбулося обговорення основних здобутків та планів у туризмі. До речі, саме за досягнення в сфері туризму голова ОДА Геннадій Москаль та голова облради Михайло Рівіс вручили подяки та грамоти кращим фахівцям цієї галузі.

Як відзначив Денис Ман, директор департаменту економіки Закарпатської обласної адміністрації, для влади туристична галузь і далі буде одною з першочергових серед пріоритетів. Вже цього року бізнес пов'язаний з цією сферою отримував всебічну підтримку від влади, наступний же рік скерують на покращення якісних показників. Зокрема, необхідно буде разом розробити стандарти для цієї сфери. Приміром, наразі тільки троє готелів із аж 229 задокументованих мають посвідченні "зірочки".

Також, як зауважив Денис Ман, щодо проведення фестивальних заходів, то практика показала, що райони не в змозі самостійно прийняти весь обсяг туристів. Позаяк на місцях просто відсутня відповідна кількість закладів, де їх можна розмістити. Саме тому важливо сприяти нарощенню кількості таких закладів.

А, оскільки відпочинок у області по суті відбувається цілий рік, тобто як таких сезонів немає, то необхідно на місцях розробити календарі подій, що сприятиме заповненню закладів. Зокрема мова йде і про те, що певні фестивалі чи інші заходи варто синхронізувати так, аби вони, наприклад, не накладалися. Як повідомив Денис Ман в Закарпатті розпочинається робота над таким календарем загальнообласного масштабу, тому вже скоро можна буде подавати інформацію для його наповнення.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1895

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]