Головна » 2013 » Травень » 27 » Пластикові вікна. Що потрібно знати покупцеві

Пластикові вікна. Що потрібно знати покупцеві

Пластикові вікна

На сьогоднішній день пластикові ПВХ вікна користуються великою популярністю і високо цінуються споживачами, завдяки своїм чудовим тепло-і звукоізоляційним характеристикам, а також своїй практичності і надійності, що дозволяє зберегти ідеальний зовнішній вигляд вікна і витримати численні відкриття стулок. У той же час, пам'ятайте вигідніше купити через Інтернет пластикові вікна, бо ціни на них в Мережі значно нижчі. Зокрема, якісні пластикові і ПВХ вікна за низькою ціною можна придбати на спеціалізованому сайті.

Віконна ПВХ конструкція складається з трьох складових - склопакета, профілю і, звичайно ж, фурнітури, кожній з яких слід приділити особливу увагу при виборі вікна. ПВХ-профіль, який використовують при виробництві пластикових вікон, може бути виготовлений як з вітчизняної сировини, так і з німецької, яка, на думку фахівців, має насичений білий колір і не жовтіє під впливом часу, а також перевершує за якістю свої російські аналоги. Якість ПВХ-профілю визначається товщиною зовнішніх стінок і перемичок між камерами, які напряму впливають на теплоізоляційні характеристики віконних конструкцій.

Також, значний вплив на експлуатаційні якості і довговічність віконних конструкцій має комплектація вікон і якість використовуваної фурнітури. Досить часто споживачі в гонитві за дешевизною ігнорують той факт, що тонке підвіконня і склопакет, виготовлений з неякісної сировини, не прослужать їм довго, а низькоякісна фурнітура, не розрахована на велику кількість відкриттів стулки і нездібна тривалий час витримувати вагу стулки, швидко вийде з ладу . Як правило, сумлінні виробники використовують у своїх продуктах склопакети СПБ марки М1, які не мають нерівностей і дефектів, а також фурнітуру марок, які добре зарекомендували себе, розраховану на фіксування стулок у двох-трьох положеннях, поворотно-відкидному, поворотному, а також режимі щілинного провітрювання. Такий підхід гарантує споживачеві комфортне використання віконних конструкцій.

Крім того, серйозні виробники в обов'язковому порядку забезпечують свої пластикові вікна надійними підвіконнями, яке легко витримує вагу людини, і є стійкими до механічних пошкоджень і екстремальних температурних впливів.

Окремо стоїть питання монтажу віконних конструкцій. Слід пам'ятати, що яким би якісним і дорогим пластикове вікно не було, все це буде зведено до нуля неякісною установкою. Тому такі роботи вкрай рекомендується довіряти виключно професіоналам, які проведуть монтаж вікна відповідно до ДСТУ. Вікно буде зафіксовано в отворі анкерними болтами і пластинами, а монтажні шви надійно прикриті. Крім того, фахівці приділять належну увагу правильному встановленні відливів, завдяки чому вдасться уникнути скупчення вологи в області нижньої рами вікна і подальшого руйнування монтажної піни.

Після монтажу самого вікна, підвіконня й відливу слід подбати про укоси, які потребують ретельної обробки і утепленню. Це необхідно для запобігання потрапляння в приміщення холодного повітря.

Тільки суворе дотримання всіх цих нюансів дасть споживачеві гарантію довговічності і комфортного використання нового вікна.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-05-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12537

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]